0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA OSLABLJENA U SPLITU: Ivanović ne može da računa na četvtoricu igrača!

Objavljeno: 01.01.23 u 20:20

I pored svega će crveno-beli biti favoriti

Košarkaši Crvene zvezde će gostovati sutra od 16.30 u utakmici 13. kola ABA lige ekipi Splita.

Ovo će biti poseban trenutak za trenera šampiona ABA lige zbog toga što se vraća u Split sa kojim je napravio veliki uspeh.

VESTI O ZVEZDI:

Veoma mi je drago što mogu da se vratim u Split, moj grad, gde sam proveo tri veličanstvene godine , upoznao divne ljude. Pun sam divnih uspomena i emocija, ali sutra sve to ide na stranu – rekao je Duško Ivanović pa dodao:

Čeka teška utakmica. Split igra odličnu tranziciju, vrlo su agresivni i teški su za braniti – rekao je Ivanović za klupski sajt.

Branko Lazić je takođe govorio uoči duela sa Splićanima.

Nismo imali puno vremena za oporavak od teške utakmice sa Barselonom, imamo i određenih kadrovskih problema, ali i bez toga ovu utakmicu dočekujemo i pripremamo vrlo ozbiljno – rekao je Lazić.

2
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter