1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADIMIR LUČIĆ ZA HS: ‘Piksijev poziv je ispunjenje mog dečačkog sna! Čukarički može do trećeg mesta!’ (FOTO)

Objavljeno: 01.01.23 u 08:21

Ofanzivac je u redove Brđana stigao na pozajmicu sa opcijom otkupa!

Sredinom letnjeg prelaznog roka kada uprave klubova vredno i predano rade na dovođenju pojačanja, jedna prava transfer ‘bomba’ eksplodirala je na Banovom brdu. U redove Čukaričkog na pozajmicu je stigao jedan od najtalentovanijih igrača iz Srbije, prvotimac Crvene zvezde, Vladimir Lučić. 

Vunderkind crveno-belih koji se kalio na pozajmici u IMT-u, nije se izborio za mesto u timu kod tadašnjeg trenera Dejana Stankovića, a Dušan Kerkez je u njemu video idealno rešenje za spajanje slagalice u ekipi koja juri direktan plasman u Evropu.

FOTO: STARSPORT

Lucidnim potezima i driblinzima Lučić je odmah postao jedan od miljenika publike na Banovom brdu. Čukarički tokom sezone nije uspeo da konstantno održi visok nivo igre, pa je kako timska, tako i individualna forma igrača opadala u finišu sezone. Bez obzira na to, Brđani drže 4. poziciju na tabeli i veoma su konkurentni u nameri za još bolji plasman, konkretno 3. mesto koje direktno vodi u Ligu konferencija. 

Nema sumnje da je upravo Vladimir Lučić jedan od onih koji obećava svetlu budućnost kako Čukaričkog, tako i srpskog fudbala, te da se od njega očekuje da demonstira raskošno umeće koje ga krasi. Znanje i požrtovanje ovog momak prepoznao je i selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, koji je Lučića uvrstio na spisak za naredno okupljanje nacionalnog tima.

U razgovoru za naš portal Vladimir nije mogao da sakrije uzbuđenje zbog Piksijevog poziva.

VL: Poziv u A reprezentaciju je san svakog ko počne da se bavi fudbalom! Od malena maštam o tome i doživeo sam ostvarenje dečačkih snova samim tim što sam se našao na spisku. Želim da se zahvalim selektoru Stojkoviću i kompletnom stručnom štabu na pozivu. Nadam se da ću uspeti da se dokažem u najboljem svetlu. Nema ništa lepše od dresa reprezentacije. Velika čast i privilegija!

Nekoliko minuta razgovora, ili samo jedan odgledan trening, bio bi dovoljan da shvatite kakav je Vladmir perfekcionista. Lučić otvoreno ističe da nije dovoljno zadovoljan jesenjim delom šampionata, ali čvrsto veruje u sebe i ekipu pred nastavak sezone.

VL: Nisam toliko zadovoljan mojim individualnim učinkom. Statistički je to daleko od onoga što je zaista želim, ali imam u vidu da je ovo moja prva polusezona u Superligi. Polako prolazim kroz period adaptacije i verujem da ću sigurno biti bolji u nastavku sezone. Siguran sam da će i Čukarički, kao veliki klub, izgledati još bolje na proleće. Naš cilj je plasman u Evropu! Daćemo sve od sebe da prestignemo TSC i eventualno napravimo koji korak više. Znamo koliko je to težak zadatak, ali imamo kvalitet i ako budemo igrali kao tim možemo mnogo – poručio je Vladimir Lučić u izjavi za HotSport.

0
0

1 Komentara

  1. Kakav apsurd! Ovakav raskošni talenat kao Lučić “nije se izborio za mesto u timu kod tadašnjeg trenera Dejana Stankovića” i morao je na pozajmicu u Čukarički, a u takmičarskom timu Zvezde je ostavljen fudbaler-naturščik izvesni Ibrahim Mustafa, koji od svih performansi za fudbalera ima samo brzinu! Ibrahim Mustafa nema drbling i samo pokušava da pretrči protivnika, uz netačne pasove, takođe nema ni izrađeni centaršut. Moj savet Lučiću i svim mladim igračima Zvezde je da beže što dalje od Zvezde i poznatog tandema afro-fanatika Terzić/Mrkela koji su trenutno na vlasti u njoj! Dok je ovaj “čuveni” dvojac u Zvezdi, mladi igrači Zvezde će biti šikanirani i terani na neke pozajmice u neke nedođije, iz kojih nema povratka, ali zato je Zvezda sigurna fudbalska kuća za sve Afrikance!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter