0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VINISIJUS SLOMLJEN I RAZOČARAN: ‘Rasisti nastavljaju da dolaze na utakmice, a LaLiga ne radi ništa po tom pitanju!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.23 u 15:50

Brazilac ponovo na udaru huligana!

Fudbaler Real Madrida, Vinisijus Žunior, razočaran je reakacijom LaLige koja još uvek nije
sankcionisala rasiste koji dolaze na utakice širom Španije.

Brzonogi Brazilac je u prethodnom kolu na utakmici protiv Valjadolida ponovo bio na meti huligana, koji su ga provocirali majmunskim kricima i gestikulacijama.

-Rasisti nastavljaju da dolaze na utakmice i da gledaju najveći klub na svetu, a La Liga nastavlja da radi ništa po tom pitanju. Nastavljam da se nosim sa tim, visoko uzdignute glave slavim moje pobede i pobede Reala. Na kraju dana, krivica je moja – istakao je Vinisijus.

Portparol takmičenja se oglasio nakon nemilih događaja sa porukom da ‘govoru mržnje nije mesto na stadionu’, a potom je rukovodstvo LaLige istaklo da će istraga biti pokrenuta.

– Istražićemo šta se dogodilo na utakmici, kao i uvek što radimo u ovakvim slučajevima, u saradnji sa klubom i zvaničnim službama ćemo identifikovati i kazniti izgrednike koji su odgovorni za širenje mržnje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter