0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TRI AKCIJE VEČITIH MEĐU 10 NAJBOLJIH POTEZA KOLA U EVROLIGI: Nema Mirotićeve trojke na listi! (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.23 u 11:59

Sjajno su igrali večiti.

Košarkaši Partizana su u proteklom 16. kolu Evrolige savladali Bajern, dok je Crvena zvezda poražena od Barselone. Na obe utakmice, videli smo pregršt dobrih poteza, a Evroliga je izabrala čak 3 akcije večitih među TOP 10 poteza kola.

Na 9. mestu našla se asistencija Jama Madara iza glave i pogodak Matijasa Lesora uz faul. Mladi izraelski plejmejker je sjajno prošao kroz odbranu nemačke ekipe, uočio je francuskog centra, koji je bio precizan uz kontakt.

Peta pozicija bila je rezervisana ponovo za Partizan, a ovog puta za Dantea Egzuma. Nije Bajern imao rešenja za fantastičnog Australijanca, pa je njegov prvi korak potpuno oduvao Bongu za zakucavanje uz prekršaj.

Imali su i crveno-beli svoj potez na ovoj listi, a radilo se o akciji između Ognjena Dobrića i Filipa Petruševa. To je bio drugi najbolji potez kola, a sve je počelo „pikom“, dobrim otvaranjem Petruševa a potom i zakucavanjem.

Zanimljivo je to da se u TOP 10 nije našao Mirotićev pogodak za tri uz zvuk sirene, koji je Barseloni doneo produžetak.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter