0
Domaći fudbal

Sasa Zdjelar (L) and Ifet Djakovac (R) Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN ŽELI DA VRATI „SVOJE DETE“: „Kontaktirali su me, nije lako igrati pod maksimalnim i stalnim pritiskom!“

Objavljeno: 01.01.23 u 13:14

Navodno je on jedna od želja crno-belih.

Ifet Đakovac je tokom svoje karijere prošao omladinsku školu Partizana, bio je u Teleoptiku, gde nije dobio pravu šansu, pa je put tražio „zaobilaznim putem“. On je trenutno fudbaler TSC-a, a njegove dobre igre, zapale su za oko upravo Partizanu, koji ga želi nazad u svojim redovima.

On je u razgovoru za Žurnal otkrio da su ga kontaktirali iz Humske, a pričao je i o ponudi koju je dobio.

– Ne znam šta bih rekao, izuzev, rano je i nedefinisano. Mene su kontaktirali, verovatno i klub. Čelni ljudi ništa ne pričaju, zasad – počeo je Đakovac, a potom se osvrnuo i na ponudu crno-belih:

– Jesam, ali meni je i ovde prelepo. Stekao sam donekle prepoznatljivo fudbalsko ime, popularnost.

Sasa Jovanovic (L) celebrates after scoring a goal with Ifet Djakovac
Crvena Zvezda v TSC, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on September 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Đakovac se dotakao i pritiska koji je uvek prisutan kada se nosi dres nekog od večitih.

– Nije lako, pritisak je stalan i maksimalan. Ne znam… Dok ne bih video, osetio. Sa Banjcem se svojevremeno identično događalo, nije prešao u Zvezdu i pogodio. Možda.

Svi se sećamo Ifetovog odlaska iz Teleoptika i prelaska u četvrti rang takmičenja, što se na kraj ispostavilo kao pun pogodak.

– Nisam želeo da ostanem u Teleoptiku i sedim na klupi. Prednost su imali brojni igrači pod ugovorom s Partizanom, a ja neugasivu želju za napredovanjem i iskustvom – zaključio je Đakovac.

VESTI O PARTIZANU:

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter