0
Fudbal

(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

NOVA EMOTIVNA PORUKA MIHINE SUPRUGE: „To daleko, nije mesto za bilo koga!“

Objavljeno: 01.01.23 u 08:48

Njegova smrt, pogodila je čitavu Srbiju.

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović, prerano nas je napustio, nakon borbe sa teškom bolesti. Uspevao je Miha da pobeđuje iznova i iznova, ali poslednja borba, ipak nije završena u njegovu korist.

Siniša i njegova supruga Arijana bili su poznati kao jedan skladan par, a njihovo zajedništvo, na najbolji mogući način je simbolizovalo ljubav. Nekoliko emotivnih poruka, Arijana je uputila kao oproštaj od svog supruga, a jedna je posebno potresla mnoge.

– Samo oni koji odu „daleko“ razumeju ko ste vi zapravo. A to „daleko“, znate, to nije mesto za bilo koga. Ljubav iznad svega – napisala je Arijana na svom Instagram profilu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter