0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@RCLens

NE IDE BEZ MESIJA I NEJMARA: Lans pokazao da je zasluženo u vrhu tabele – prvi poraz PSŽ-a u sezoni! (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.23 u 22:57

Uzbudljiva utakmica!

Fudbaleri Lansa savladali su ekipu Pari Sen Žermena u 17. kolu francuske Lige 1 i time se približili pariškoj ekipi na samo četiri boda zaostatka.

Već u petom minutu odbrana PSŽ-a je kapitulirala. Donaruma je nakon centaršuta samo okrznuo loptu koja je pala na nogu Frankovskog, a Poljak ju je rutinski sproveo u mrežu.

Samo tri minuta kasnije Parižani su uzvratili. Soler je nabacio loptu do koje je došao Mukiele i vratio je u peterac, gde se ispred golmana Sambe našao mladi napadač PSŽ-a, Ugo Ekitike.

Dvadeset minuta kasnije Lans dolazi do nove prednosti. Izgubili su igrači Pari Sen Žermena loptu pred golom domaćih, a nakon kontre, Openda je prvo izbacio iz igre Ramosa, a zatim sjajnim driblingom u šesnaestercu prevario i Markinjosa te poslao loptu iza leđa Donarume.

Igrači Lansa matirali su goste iz Pariza u 48. minutu. Poigravali su se fudbaleri PSŽ-a ispred svog gola, izgubili loptu, a domaći su to iskoristili. Openda je petom vratio loptu ka Klodu-Maurisu koji je naterao Donarumu da po treći put na ovom meču vadi loptu iz mreže.

Pari Sen Žermen ostaje na prvom mestu sa 44 boda, ali Lans sada zaostaje samo četiri boda i bukvalno im „diše za vratom“.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ FRANCUSKE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter