0
Košarka

FOTO: STARSPORT

JOKIĆ PRIČAO I O KAMPACU: „Dopisivali smo se, obožavaće navijače i sjajno će se snaći!“

Objavljeno: 01.01.23 u 14:50

Dotakao se mnogih tema.

Najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić, igra novu sezonu iz snova, a trenutno, NBA liga ga svrstava na vrh liste kandidata za novo MVP priznanje. Srpski reprezentativac igra sjajno i predvodi Denver do vrha Zapadne konferencije, a u novogodšnjem intervjuu za televiziju Arena sport, otkrio je mnoge stvari.

Centar Nagetsa, dotakao se i Fakunda Kampaca, koji je jedno vreme igrao zajedno sa njim u Denveru. Jokić je istakao da je Kampaco neslavno prošao kroz NBA ligu i da bi mogao da igra ukoliko mu se ukaže dobra uloga. Takođe, istakao je da su se njih dvojica dopisivali nakon što je Argentinac stigao u Crvenu zvezdu.

– Fakundo je neslavno prošao kroz NBA . Mislim da bi nekad mogao da igra ako mu se nađe dobra uloga. Otišao je u Zvezdu. Dopisivali smo se. Mislim da će snajno da se snađe, zbog navijača, obožavaće ga. Borbenost, požrtvovanje, energija, asistencije, biće samo još bolji – rekao je Jokić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter