2
Košarka

FOTO: Arena sport/Screenshot

JOKIĆ OTKRIO DA GLEDA ZVEZDU I PARTIZAN U EVROLIGI: „Radujem se tuđem uspehu i mislim da nemam ega!“

Objavljeno: 01.01.23 u 13:38

Pratio je i KLS.

Najbolji srpski i svetski košarkaš Nikola Jokić, pričao je za televiziju Arena sport, gde je u novogodišnjem intervjuu otkrio mnoge do sada nepoznate detalje. Jokić je istakao da je proteklih godina više voleo da igra, a da sada uživa gledajući košarku.

Centar Denvera, rekao je da je sjajno što se 2 srpska kluba takmiče u Evroligi, da ih on prati, ali i da je gledao KLS, kao i ABA 2.

Prošle godine sam više voleo da igram, a manje da gledam košarku, dok je ove sezone drugačija situacija. Pratim ‘večite’ u Evroligi i mislim da je sjajno što se dva srpska kluba takmiče na najvećoj evropskoj košarkšoj sceni. Takođe, gledam i ostale ekipe Evrolige, a čak sam u jednom momentu pratio mečeve KLS-a i ABA 2 lige.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nekadašnji košarkaš Lejkersa Kouldvel-Popu, istakao je pri dolasku u redove Nagetsa, da niakda nije bio u ekipi koja uopšste nema ega.

– Znam da će doći neko brži, veći i bolji od mene i samo je pitanje momenta kada će se to dogoditi. Naročito kada vidite kakve mlade nade dolaze u ligu. Da, možemo da se nadmećemo, ali sigurno će doći neko bolji od nas. Zato nema mesta ljubomori i uvek se radujem tuđem uspehu. Za svima sam dobar, nemam neprijatelje i za sebe mislim da nemam ega – navodi Jokić.

6
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter