0
Evroliga

Partizan's Kevin Punter (C) celebrate with supporters after regular season round 16 Euroleague basketball match between Partizan and Bayern29.12.2022. foto: Srdjan Stevanovic/STARSPORT

„DA JE NEDOVIĆ PROMAŠIO, PRIČALO BI SE DA SMO FANTASTIČNI“: Panter otkrio da ume da iznervira Željka!

Objavljeno: 01.01.23 u 11:35

Pritisak ga ne dotiče.

Košarkaši Partizana izdigli su se iz serije nešto lošijih rezultata, pa su savladani jedni od najboljih timova u EvropiFenerbahče i Anadolu Efes. O svemu tome, pričao je i Kevin Panter u novogodišnjem intervjuu za MozzartSport. Kapiten crno-belih, dotakao se prvog evroligaškog derbija, o kome je imao šta da kaže.

Eto, da je na primer on (Nemanja Nedović) promašio šut , onda bi ljudi pričali da smo fantastičan tim. Da je promašio svi bi govorili kako smo odigrali dobru odbranu, ali je pogodio i na tome mu čestitam, a o našoj odbrani se priča loše, ali to je košarka i sport – istakao je Panter.

Uros Trifunovic (L) Kevin Punter (C) and Head coach Zeljko Obradovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and FMP Zeleznik at Stark Arena on December 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Kao što se vidi nebrojeno puta na terenu, Panter i Željko Obradović imaju odnos pun poverenja. Američki košarkaš je to još jednom potvrdio, a otkrio je i da se dešava da iznerviraju jedan drugog.

Imamo sjajan odnos. Obradović je izvanredan stručnjak i čovek. Da li nekada umemo da iznerviramo jedan drugog? Definitivno. Siguran sam da je on besan zbog nekih mojih odluka na terenu, isto tako i ja. On vidi neke stvari sa strane koje ja ne vidim na parketu ili obratno, ja nešto vidim iz drugog ugla, ali to nije bitno, jer imamo iskren odnos. Zaista sjajan odnos – počeo je Panter i dodao:

VESTI O PARTIZANU:

– Da li je dan ili noć, mogu uvek da ga pozovem i da pričam sa njim o čemu god poželim, o košarci, životu, šta god, Obradović je tu i to je nešto što izuzetno cenim.

Panter je potvrdio ambicije crno-belih uz reči da je njegov tim teško pobediti kada igra „svoju igru“, kao i da nekada moraš da pobediš iako ti nije dan.

Imamo talenta, najbtinije da ostanemo samouvereni. Ako izgubimo, to znači da možda nismo imali dan ili nismo bili verni sebi, stvarno verujem da nas je teško pobediti kada igramo našu košarku. Svako mora baš da se namuči. Eto pogledajte samo mečeve protiv Efesa ili Fenera, sigurno će reći da su imali loš dan protiv nas. Ali moraš da pobediš i kada nemaš dan, verujte mi na reč, nismo ni mi igrali perfektno protiv njih, ali smo pronašli način da pobedimo. Želimo da budemo prvi u ligaškom delu ABA lige, odradimo na kvalitetan način polufinale i onda to finale, ko god da bude protivnik, želimo titulu. Što se Evrolige tiče, želimo da budemo među osam najboljih. Pogledajte tabelu, tu smo, možemo da pobedimo svakoga. Znam ja vrlo dobro da su nas svi otpisali protiv Efesa i Fenerbahčea i onda smo pokazali da možemo da pobedimo svakoga. Svako će proći kroz težak period, tu se pokazuje karakter, sezona je ogromna i uvek će biti utakmica, samo treba ostati samouveren i veran radu – zaključio je Panter.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter