0
Tenis

Boris Becker Beker Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015. (credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

BEKER PREŽIVEO BANKROT PA OTIŠAO NA EGZOTIČNO OSTRVO: „Izašao sam u život, jači nego ikad!“ (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.23 u 11:08

Čestitao je svima Novu godinu.

Legendarni nemački teniser, a nekada i trener Novaka Đokovića, Boris Beker, u decembru je izašao iz zatvora. On se nakon intervjua odmah po izlasku na slobodnu, oglasio i na društvenim mrežama, porukom sa egzotičnog ostrva.

Poslednji je dan godine i želim da kažem nekoliko reči. Svim ljudima koji me vole i poštuju i stoje uz mene u najtežim momentima mog života. Izašao sam u život, izašao sam jači. Moje mentalno zdravlje je jače nego ikada. Ali, bez pomoći, ljubavi, poštovanja, podrške toliko mnogo ljudi ne bih uspeo. Srećna Vam Nova godina – rekao je Beker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boris Becker (@borisbeckerofficial)

Podsećamo, on je proglašen krivim po 25 od 29 tačaka optužnice, dok je sam priznao da je kriv za utaju poreza. U zatvoru je zbog svega toga proveo 8 meseci, a jedan deo kazne, služio je i u najgorem zatvoru u Engleskoj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter