0
Evroliga

Crvena Zvezda - Barselona, Evroliga 30.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠPANSKI KOMENTATOR FASCINIRAN KOREOGRAFIJOM DELIJA: „Ovo je Beograd! Ovo je Pionir!“ (VIDEO)

Objavljeno: 31.12.22 u 10:53

Zaista fenomenalna atmosfera!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su sinoć od Barselone nakon veoma dramatične utakmice i produžetka – 99:94 u okvir 16. kola Evrolige.

Međutim, utakmicu je pored košarke obeležila i atmosfera kakvu je moguće videti samo u Beogradu u ovoj sezoni Evrolige.

Sinoć su navijači Zvezde napravili odličnu koreografiju pre početka meča sa crveno-belim papirićima koji su uleteli u teren. Takođe i navijači Partizana oduševljavaju Evropu koreografijama i navijanjem, tako da je Beograd pravo blago Evrolige – jer košarka se igra zbog publike.

Španski komentator koji je prenosio sinoćni okršaj Zvezde i Barselone, bio je oduševljen koreografijom Delija.

I lete konfete. Sjano. Impresivan ambijent od prvog momenta. Dame i gospodo ovo je Beograd. Ovo je Pionir. Ovo je super. – započeo je on.

Zatim je dodao.

Navijači Blaugrane snimaju kako bi video podelili u svojim WhatsApp grupama jer je ambijent veoma vreo. Karte su rasprodate za sat i po kada su puštene u prodaju ove nedelje. Skoro dva sata pre početka utakmice sudije su došle do zapisničkog stola i dobile zvižduke. Već tada je nekoliko sektora bilo puno. Ovde je kao u kotlu, kao i uvek. Hala „Aleksandar Nikolić“ ili hala Pionir je objekat koji će naredne godine napuniti 50 godina. – zaključio je Španac.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

36
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter