0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

PELEOVA MAJKA I DALJE NE ZNA DA JOJ JE SIN PREMINUO: „Ona je u svom svetu, moli se za njega!“

Objavljeno: 31.12.22 u 17:06

Čitav svet se oprostio od fudbalske legende.

Prema navodima poznatog lista „The Sun“, Peleova majka Selest i dalje nije svesna da joj je sin preminuo. Ona je nedavno napunila 100 godina, a Peleova rođaka, otkrila je kako je njegova majka reagovala kada joj je saopštila tragičnu vest.

– Pričali smo, ali ona nije upoznata sa situacijom. Ona je u svom svetu. Ona otvara oči kada pomenem ime njenog sina i kaže: „Molićemo se za njega“. Ali, još uvek nije svesna šta joj govorim – kaže njegova rođaka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Podsećamo, Pele je rođen u siromašnoj porodici, a u detinjstvu mu je bilo izrazito teško. Postojali su dani, kada je samo jeo hleb i parčiće banane, nosio je odeću koju su drugi bacali, a krov njegove kuće je prokišnjavao.

– Uvek smo bili bosi i nosili odeću koju su drugi bacali. Kuća je bila mala, pretrpana, krov je prokišnjavao. Bez redovnih prihoda, sećam se više puta je jedina hrana koju je majka mogla da nam da hleb sa parčetom banane. Moja majka i baka su mi popravljali pocepane šortseve. Nosio sam košulje od platna za džakove od brašna. Nismo imali odgovarajuću odeću, naravno, čak ni loptu, a mi smo se snalazili tako što smo čarapu punili papirima i krpama. Trudili smo se da joj damo što specifičniji oblik, a kada je to postignuto, vezali smo je kanapom – rekao je Pele u jednom od intervjua.

9
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter