0
AdmiralBet ABA Liga

Ognjen Dobric (L) and Dragan Milosavljevic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOSAVLJEVIĆ PRIČAO O PARTIZANU, VILDOZI I KAMPACU: Crno-beli su tamo gde zaslužuju, dolazak njih dvojice velika stvar!

Objavljeno: 31.12.22 u 16:24

Sve treba da ima neku svrhu.

Nekadašnji srpski reprezentativac Dragan Milosavljević, govorio je za MozzartSport o brojnim temama, među kojima su se istakla pitanja o Partizanu, ali i o dolasku Luke Vildoze i Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu. Milosavljević je sezonu počeo u ekipi Mege, ali je nedavno dogovorio saradnju sa Igokeom, gde će nastaviti sezonu.

Bivši kapiten crno-belih, ističe da je važno to što je Partizan tamo gde zaslužuje i da se nada još boljim rezultatima.

Važno što je Partizan tamo gde treba da bude, gde zaslužuje, u evropskoj eliti. Imali su uspona i padova od početka sezone, ali mislim da su za kratko vreme dokazali tradicijom, kvalitetom, navijačima i svim nekim drugim stvarima da zaslužuju da budu tu. Verujem da je teško igrati Evroligu ponovo nakon toliko vremena, klub se susreće sa nekim novim stvarima. Ima oscilacija, ali to je normalno za ovakvu Evroligu. Digli su se posle lošeg perioda igre. Nadam se da će biti još i bolje, jer ima dosta prostora za napredak. Ako se slože neke kockice, videćemo šta će biti – počeo je Milosavljević.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je za Luku Vildozu i Fakunda Kampaca rekao da su to NBA igrači, kao i da je velika stvar to što su došli da igraju u regionu.

Definitivno je velika stvar za košarku na ovim prostorima dolazak njih dvojice. To znači da će i kvalitet lige biti dosta veći. Lično sam za neki miks ta dva koncepta. Kao što je Dule (Vujošević) svojevremeno pričao, da bi bio šampion, moraš da se takmičiš sa šampionima. U redu je da liga ima razvojni karakter i pruži mladim igračima šansu da se pokažu, da osete kako je to igrati protiv kvalitetnijih i iskusnijih od sebe, ali nema ništa loše u tome da se kvalitet same lige podiže kroz dolazak igrača kakve imaju i Zvezda i Partizan. Naravno, sve treba da ima neku svrhu i da se radi planski – zaključio je Milosavljević.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter