0
ATP

(191116) -- LONDON, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Stefanos Tsitsipas of Greece at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 15, 2019. (Xinhua/Han Yan)

LOŠ POČETAK ZA ŠPANCA: Rafael Nadal poražen u prvom meču nove sezone!

Objavljeno: 31.12.22 u 10:07

Britanac slavio!

Španski teniser i čovek koji brani titulu na Australijan openu, Rafael Nadal, poražen je na startu Junajted kupa od Britanca Kamerona Norija – 2:1. Po setovima – 6:3, 3:6, 4:6.

U prvom setu sve je išlo na ruku Španca koji je brejkom u šestom gemu uspeo da prelomi taj deo igre i da na kraju rutinski, 6:3, povede sa 1:0 u setovima.

Drugi set – ista priča, samo što je otišlo na stranu Kameruna Norija. Ponovo se brejk desio u šestom gemu, samo što je ovoga puta Britanac poveo sa 4:2. Nadal je imao brejk loptu za povratak u set već u narednom gemu, ali je nije iskoristio te je set otišao na stranu Norija.

U odlučujućem setu brejk se desio nešto ranije, pri rezultatu 2:2. Britanac je oduzeo servis Rafi, koji je do kraja dolazio do brejk prilika, ali nije uspevao da osvoji te ključne poene.

Ovo je prva puta za Norija nad Nadalom u karijeri u njihovom petom međusobnom duelu.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter