7
Evroliga

Crvena Zvezda - Barselona, Evroliga 30.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JOŠ JEDAN SPORAN DETALJ SA MEČA ZVEZDE I BARSELONE: Pažnja je na Mirotiću i gaženoj liniji, ali… (FOTO)

Objavljeno: 31.12.22 u 17:40

Deluje da su i ovde načinili grešku.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Barselone u 16. kolu Evrolige, nakon prave drame i produžetka. Po završetku ove utakmice, pažnja javnosti bila je koncentrisana najviše na sporan poslednji napad Barselone i na nagaženu liniju Nikole Mirotića, pre nego što je pogodio trojku za produžetak.

Evroliga se potom i sama oglasila, pa je priznala grešku arbitara, rekavši da je lopta trebala biti dodeljena Zvezdi, jer je Mirotić očigledno bio van terena.

Ipak, zbog čitave fame oko te situacije, mnogi nisu obratili pažnju na jedan detalj. Na oko 11 sekundi do kraja, slobodna bacanja je imao Stefan Marković, a pri poslednjem, košarkaši Barselone, napravili su još jednu grešku koja nije sankcionisana.

FOTO: Screenshot

Kao što se vidi na slici, oni su zakoračili u reket pre nego što je lopta napustila ruke Stefana Markovića. Ovo znači da je poslednje slobodno bacanje moralo biti ponovljeno, čime bi se sigurno, meč drugačije odvio.

Sve u svemu, od kukanja nema ništa, pa će košarkaši Crvene zvezde morati da se fokusiraju na izazove koji im predstoje.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

3
6

7 Komentara

  1. Predlažem da na prvom sledećem treningu Stefan ponovo izvede slobodno bacanje a da se odigra poslednji napad od vremena kad Mirotić postiže neregularan koš…plus onaj korner što im nisu dozvolili da izvedu

    5
    6
    Odgovori
  2. Pod hitno Saopstenje treba poslati Bogu sa zahtevom da vreme vrati 3 dana unazad. Mislim da ovi iz EL, uz Dejanov blagoslov, hoce da sruse stub srpstva.

    7
    8
    Odgovori
  3. Mora saopstenje,pa ovi resili da vas uniste,sve na stetu Nebojsinu,ima li gresaka na drugoj strani,sta kaze teta Vesna

    12
    8
    Odgovori
  4. Koliko frke ljudi moji.
    A ništa se ne vidi tako očigledno. Vidi se da stoji na prstima a peta visi nad linijom a to nije gaženje. Pa zar ne bi čitav prvi red publike skočio da nije tako. Tolika se frka digla, a niko nikad od vas novinara ne napisa da je očigledna Greška kad se butina svira kao ruka i penal za zvezdu, ili očigledan gol aut od pola metra niko ne vidi.
    Ili se to nesme zbog šefa svega i svačega.

    19
    12
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter