2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IZ ZVEZDE SE ŽALILI: Traže da se utakmica ili poništi ili registruje u njihovu korist!

Objavljeno: 31.12.22 u 14:06

Videćemo reakciju.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su sinoć od Barselone nakon veoma dramatične utakmice i produžetka – 99:94 u okvir 16. kola Evrolige.

Utakmicu je bukvalno prelomila trojka Nikole Mirotića kojom je utakmicu poslao u produžetak nakon kojeg su slavili košarkaši Blaugrane.

Međutim, pri prijemu lopte Nikola je nagazio aut liniju, a sudije to nisu primetile. Sam košarkaš Barselone bio je šokiran, s obzirom da nije bio svestan da je nagazio liniju.

Iz Evrolige su priznali grešku njihovih sudija.

Tokom utakmice 16 kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone, na 8,2 sekunde do kraja Kori Higins je ubacio loptu u igru, napravio dribling i poslao pas ka Nikoli Mirotiću. Dok je prihvatao loptu, Nikola Mirotić je gazio liniju i tako izašao van granica igrališta, što je trebalo da rezultuje predaji poseda Crvenoj zvezdi na 3,3 sekunde do kraja. – naveli su u saopštenju.

Iz KK Crvena zvezda uložili su žalbu i zatražili od Evrolige da se utakmica ili poništi ili registruje u njihovu korist s obzirom da je načinjeno grubo kršenje pravila.

Teško je verovati da će se išta od ovoga desiti, ali crveno-beli imaju pravo na ovu žalbu.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

15
7

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter