0
Evroliga

Crvena Zvezda - Barselona, Evroliga 30.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

I EVROLIGA PRIZNALA GREŠKU: Mirotić nagazio liniju – lopta trebala da bude za Zvezdu!

Objavljeno: 31.12.22 u 13:20

Slaba vajda za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su sinoć od Barselone nakon veoma dramatične utakmice i produžetka – 99:94 u okvir 16. kola Evrolige.

Meč je obeležila trojka Nikole Mirotića koja je meč odvela u produžetak u kojem su kasnije bolje odigrali Barselonini košarkaši i došli do pobede.

Međutim, ta trojka je bila neregularna s obzirom da je Mirotić nagazio aut liniju kada je primio loptu, ali sudije to nisu primetile.

Crvena Zvezda – Barselona, Evroliga 30.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nakon meča i sam Nikola je bio šokiran kako sudije nisu primetile tu situaciju, a on nije bio svestan da je nagazio liniju sve dok nije pogledao snimak.

Oglasila se i Evroliga i zvaničnim saopštenjem potvrdila grešku svojih sudija.

Tokom meča 16. kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone, na 8.2 sekundi do kraja četvrte četvrtine, lopta je došla do Korija Higinsa, igrača Barselone, koji je dodao Nikoli Mirotiću. U momentu kada je primao loptu, Nikola Mirotić je nagazio na aut liniju i tako napustio teren što je trebalo da rezultira gubitkom poseda i lopta je trebalo da bude dodeljena Crvenoj zvezdi na 3.3 sekunde do kraja četvrtine. – naveli su.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

10
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter