0
Košarka

Nikola Jokic Serbia - Finland, Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 5.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EKSKLUZIVNI JOKIĆEV NOVOGODIŠNJI INTERVJU: „Ne moraš da budeš najbolji skorer da bi napravio veliki rezultat!“ (VIDEO)

Objavljeno: 31.12.22 u 15:58

Korača ka trećem uzastopnom MVP priznanju.

Najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić, igra novu sezonu iz snova, a trenutno, NBA liga ga svrstava na vrh liste kandidata za novo MVP priznanje. Srpski reprezentativac igra sjajno i predvodi Denver do vrha Zapadne konferencije, a u novogodšnjem intervjuu za televiziju Arena sport, otkrio je mnoge stvari.

Ovaj intervju, emitovaće se tačno u ponoć, a repriza će takođe biti dostupna u nedelju od 14.23 na kanalu Arena premium 1. Na zvaničnom Jutjub kanalu ove televizije, dostupna je kratka najava ovog intervjua.

– Prvi put kada sam pogledao listu, koji su to igrači, bilo je stvarno fascinantno. Stvarno neka imena, koja će biti zapamćena zauvek, tako da čast je biti u toj grupi – počeo je Jokić.

Potom je pričao i o onome što sjajno radi – asistiranju i proigravanju saigrača. Srpski centar je zaključio da igrači ne moraju da budu najbolji skoreri u svojim timovima da bi napravili veliki rezultat, već da postoje mnoge druge stvari kojima mogu da doprinesu.

– Ne moraš da budeš najbolji skorer u svojoj ekipi da bi napravio veliki rezultat ili da bi napravio veliko ime. Tako da, možda je to neki podstrek i za mlađe igrače koji nemaju taj talenat da daju koš, ali mogu da urade neke druge stvari na terenu – zaključio je Nikola Jokić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter