0
Domaći fudbal

Filip Djuricic Serbia, national football team training session in Doha, Qatar on 20. Nov, 2022 photo: Pedja Milosavljevic

ZVEZDA UZVRAĆA UDARAC SAMPI: Crveno-beli poslali ponudu za Đuričića kao odgovor za Dragovića!

Objavljeno: 30.12.22 u 21:53

Videćemo šta će biti od čitave priče

Jasno je da Zvezda vodi veliku bitku sa ponudama Sampdorije za Aleksandra Dragovića za koga su interesovanje pokazali još pre nekog vremena.

Ipak, pomalo uvredljiva ponuda od 500.000 evra za stamenog štopera koji je stub odbrane srpskog šampiona ohladila je crveno-bele od čitave priče.

VESTI O ZVEZDI:

Prema saznanjima „Mozzart sporta“ Zvezda je rešila da spremi odgovor na taj potez Sampe pa je putem mejla poslala identičnu cifru kao ponudu za Filipa Đuričića i to u dve rate.

Svesni su u Ljutice Bogdana da je mala šansa da tim iz Đenove prihvati ovakvu ponudu za Srbina, ali bi to mogao da bude uvod u neku razmenu.

Naime, to što je reč o istoj cifri možda nas navodi da bi Zvezda prihvatila razmenu Dragović za Đuričića, ali nam ostaje da sačekamo konačan rasplet u narednim danima.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter