0
Evroliga

head coach Sarunas Jasikevicius Euroleague Final4 semi final, Barcelona - Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„ZVEZDA JE NAJSPREMNIJI TIM U EVROPI!“: Trener Barselone, Jasikevičijus, hvalio crveno-bele pred večerašnji okršaj!

Objavljeno: 30.12.22 u 10:06

Zna šta očekuje njegovu ekipu.

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić dočekuju ekipu Barselone u okviru 16. kola Evrolige.

Trener katalonskog kluba, Šarunas Jasikevičijus, smatra da su crveno-beli najspremniji tim u Evropi.

Najspremniji su tim u Evropi. Brane se veoma čvrsto, a u napadu imaju igrače koji znaju šta bi trebalo da rade. Lopta ide preko Vildoze, Nedovića i Dobrića, a svi ostali znaju svoju ulogu. Oni su u sjajnom momentu. Igraju u sjajnoj formi. – započeo je Litvanac.

Smatra da je Zvezda kandidat za Top 8, posebno dolaskom Kampaca.

Nalaze se na poziciji koja vodi u plej-of, jasno je da su kandidati za Top 8. U dobrom su trenutku, potpisali su Kampaca koji će im pomoći. Imaju razne opcije. – smatra trener Barselone.

head coach Sarunas Jasikevicius Euroleague Final4 semi final, Barcelona – Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia.
19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Za kraj, kaže da je u Evropi svaka utakmica kao finale, da nema iznenađenja i da je upravo to lepota Evrolige.

U Evropi svaka utakmica izgleda kao finale. Ako izgubite bitku na bekovskim pozicijama, bilo koja ekipa može da vas pobedi. Ne vidim nijednu utakmicu u kojoj bi bilo veliko iznenađenje da neko nekoga pobedi. To je lepota Evrolige. – zaključio je Jasikevičijus.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter