0
Domaći fudbal

Marko Zivkovic (2nd L) celebrates after scoring a goal with Kristijan Belic (L) Ljubomir Fejsa and Svetozar Markovic (R) during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„ZAŠTO NE BIH VEROVAO U TITULU?“: Partizanov vezista najavljuje veliku borbu na proleće!

Objavljeno: 30.12.22 u 12:05

Odigrao odlično prvi deo sezone.

Kristijan Belić je jedno od najprijatnijih iznenađenja u ovoj polusezoni Partizana. Mladi vezista uspeo je da se svojom igrom nametne treneru Petriću.

I on je zadovoljan polusezonom, individualno, ali smatra da su kao tim, crno-beli mogli više u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Na individualnom planu veoma sam zadovoljan, pogotovo kako sam odigrao poslednja tri meseca pred pauzu. Stekao sam veliko iskustvo igranjem na evropskoj sceni, ali i u našem šampionatu. Kao tim, mogli smo da pružimo mnogo više u ligi. U Evropi smo napravili veliki uspeh, imali šansu da izborimo prvo mesto u teškoj grupi. Na kraju smo se plasirali u šesnaestinu finala Lige konferencije, iako nam pre početka niko nije davao velike šanse da prođemo dalje, pored Nice i Kelna. – kazao je fudbaler crno-belih.

Optimista je Belić pred dvomeč sa moldavskim Šerifom u okviru šesnaestine finala Lige konferencija.

Partizan’s Kristijan Belic in action during UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Slovacko photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Očekujem pobedu kao i na svakoj utakmici. Prvi meč je u gostima, zatim igramo revanš na našem terenu, u oba duela idemo po trijumf. Spremamo se za Šerif, kao i za svakog drugog protivnika. Kad dođe vreme detaljnije ćemo analizirati rivala i videćemo u kojim segmentima možemo da ga ugrozimo. – smatra Kristijan.

Ističe da još uvek veruje u titulu, iako je Zvezda pobegla na 10 bodova prednosti, i da će on i njegovi saigrači uraditi sve da je vrate u Humsku.

Zašto ne bih verovao u titulu? Ima još mnogo do kraja prvenstva, igramo dve utakmice protiv Crvene zvezde. Uradićemo sve što je u našoj moći, ali isto tako ne zavisi sve od nas. Nadam se dobroj polusezoni i, ako Bog da, da budemo prvi na kraju. – zaključio je Belić.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter