0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

POZNATI PORTAL OTKRIO NAJVEĆA IZNENAĐENJA EVROLIGE: Partizan i Zvezda imaju svoje mesto!

Objavljeno: 30.12.22 u 17:48

U pitanju je jedna od najzamljivijih sezona ikada.

Poznati košarkaški portal BasketNews napravio je objavu o najvećim iznenađenjima ovogodišnje Evrolige. Ova sezona u najkvalitetnijem takmičenju u Evropi, definitivno donosi najviše uzbuđenja do sada, a deluje da svako svakoga može da pobedi.

Najveće iznenađenje je Baskonija, koja je prva na tabeli, a svoje mesto imali su i srpski predstavnici Crvena zvezda i Partizan.

Facundo Campazzo Luca Vildoza Crvena Zvezda – Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

Crveno-beli su napravili ogroman preoket u sezoni, nakon što je ekipu preuzeo Duško Ivanović. Na sve to, uigrao se Luka Vildoza, koji uz Nemanju Nedovića dominira Evroligom. Na sve to, sada je doveden i Fakundo Kampaco, što je retko ko očekivao.

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and FC Bayern Munich at Stark Arena on December 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Što se tiče ekipe Partizana, njihov predstavnik an ovoj listi je Matijas Lesor. Francuski centar igra izvanredno i beleži 12.9 poena, uz 7.8 skokova, i po 1.3 blokadu i asistenciju po utakmici. Uz sve to, za dva šutira 68.4%, a njegov uticaj na igru crno-belih je više nego primetan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter