0
Fudbal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkovic konferencija za medije at Sports center of Serbia Footbal Federation on December 05, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PIKSI NAKON PELEOVE SMRTI: „Bila je velika čast, počivaj u miru!“

Objavljeno: 30.12.22 u 10:52

Oglasio se selektor.

Sinoć je u 83. godini života, preminuo legendarni Pele ili punim imenom – Edson Arantes do Nasimento. Njegovo zdravstveno stanje pogoršalo se pre nekih dvadesetak dana.

Emotivnom objavom na svom Instagram profilu od Pelea oprostio se i selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi.

Bila je velika čast biti u društvu legende. Danas je tužan dan za fudbalski svet. Ostavio si veliki trag za sve nas i na terenu i van njega. Počivaj u miru. – napisao je Piksi.

On je i podelio fotografiju iz 1987. godine gde se pozdravlja sa legendarnim Brazilcem na Vembliju kada je igrao za reprezentaciju sveta protiv selekcije Engleske.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter