0
Evroliga

Bayern's Vladimir Lucic gestures during regular season round 16 Euroleague basketball match between Partizan and Bayern29.12.2022. foto: Srdjan Stevanovic/STARSPORT

LUČIĆ POSLE GOSTOVANJA BAJERNA U ARENI: „Bio je lep doček“ – otkrio kada se vraća na parket!

Objavljeno: 30.12.22 u 13:40

Nije igrao.

Košarkaši Partizana savladali su sinoć ekipu Bajerna, 83:77, u okviru 16. kola Evrolige i tako na najbolji način zaključili 2022. godinu.

Bivši kapiten Parnog valjka i trenutni kapiten Bajerna, Vladimir Lučić, nije nastupio na ovoj utakmici zbog povrede.

Ipak, njemu i Ognjenu Jaramazu priređen je prijatan doček kao bivšim igračima.

Bio je lep doček i emotivan i dugo vremena nisam ni bio da gledam Partizan i zbog povrede sam bio u funkciji gledaoca. Nismo uspeli da slavimo, a za mene su ovo lepi trenuci u Areni. – ističe košarkaš Bajerna.

Ognjen Jaramaz, Mladjan Silobad i Vladimir Lucic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and FC Bayern Munich at Stark Arena on December 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Otkrio je i da povreda ide na bolje te bi za par nedelja trebalo da bude na terenu.

Povreda ide na bolje i mislim da ću u naredna dva tri dana skinuti longetu i za par nedelja već biti na terenu. Planovi su mi vezani za Bajern jer sam ugovorom vezan još dve godine i želim sebi isto što i svima, a to je da budemo zdravi. – zaključio je Lučić.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter