1
AdmiralBet ABA Liga

Dragan Milosavljevic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DRAGAN MILOSAVLJEVIĆ OTIŠAO IZ MEGE: Bivši kapiten Partizana ipak ostaje u ABA ligi!

Objavljeno: 30.12.22 u 16:18

Prihvatio je ovu ponudu.

Iako je sezonu počeo u ekipi Mege MIS, Dragan Milosavljević odlučio je da prihvati ponudu Igokee, gde će nastaviti sezonu. Nekadašnji kapiten Partizana, beležio je 12 poena uz 5.4 skoka i 3.2 asistencije u proseku, na 9 utakmica koje je odigrao u ekipi Mege.

Ovu vest na svom Tviter profilu potvrdio je njegov agent Miško Ražnatović.

Milosavljevićev plan bio je da se kroz Megu vrati u igrački ritam, a potom i pronađe klub u kome će nastaviti sezonu. On trenutno ima 33 godine, a sa Igokeom je potpisao ugovor do kraja sezone.

U ekipu Partizana došao je 2010. godine iz Radničkog, kada je imao 21 godinu. Kao mlad igrač, nametnuo se kod trenera Duška Vujoševića i postao jedan od lidera.

Nakon 5 godina, put ga je odveo do berlinske Albe, a posle dve sezone i do Unikahe gde je nastupao od 2017. do 2021. godine. Kroz karijeru, imao je problema sa povredama, pa je po završetku epizode u Unikahi, već jednom bio u ekipi Mege, kako bi se na najbolji način vratio u formu.

FOTO: Dragana Stjepanović/AdmiralBEt ABA liga

Nakon angažmana u Bursasporu i Fuenlabradi, usledio je novi povratak u Megu, a sada i potpisivanje ugovora sa Igokeom. Ekipa iz Laktaša, do sada je zabeležila 5 pobeda i 8 poraza u AdmiralBet ABA ligi, dok je izborila baraž za plasman u narednu fazu FIBA Lige šampiona.

6
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter