0
Lifestyle

FOTO: MerkurXtip

ALESTO PODCAST: Sportske priče koje su uvek u žiži!

Objavljeno: 30.12.22 u 13:00

Poznati sportski novinar Aleksandar Stojanović konstantno je u žiži najinteresantnijih sportskih priča, u skladu sa tim trendom, već osam meseci emituje se sportski podcast Alesto koji je pomerio granice ovog formata na našim prostorima. Nije lako stalno biti zanimljiv, imati goste koji se u svojim oblastima delovanja rangiraju među najboljima na planeti, ali i “izvući” iz gosta zanimljive detalje i pikanterije koje se retko pominju u određenim sportskim krugovima.

Kod Ace Stojanovića, uz podršku MerkurXtip-a, u proteklih 37 epizoda ovog popularnog podcasta prošlo je isto toliko sjajnih i zanimljivih gostiju koji su u naš sportski etar pustili niz informacija koje mnogima pružaju novu vizuru na svet sporta. Do sada, čuli smo mnogo toga, oni malo stariji sećaju se čarki između Zorana Savića i Gregora Fućke u finalu Evropskog prvenstva između Jugoslavije i Italije i šta se tu zapravo desilo, mnogo o popularnosti, životu i sujeverju košarkaških sestara Dabović, dogodovštinama Radeta Bogdanovića u stanu Dijega Simeonea, kako je čuvenom Aleksandru Karakaševiću propao angažman u Nemačkoj dok je u Srbiji igrao za džabe, kako je Petar Nenadić „preživeo“ selidbu u Dansku, zašto su sudije uvek loši momci čuli smo od Milorada Mažića, koja je tajna sportske dugovečnosti Đanluiđija Bufona, život iz bajke Sonje Vasić u Rusiji, ali i razne sjajne nepoznate priče vezane za tenisku, odbojkašku i druge lopte.

Podkast Alesto premijerno se emituje ponedeljkom od 17 časova, a do sada smo videli, pored već pomenutih, zvezde našeg i svetskog sporta poput Aleksandra Atanasijevića, Nikole Jovovića, Vladimira Stojkovića, Olge Danilović, Andreja Pokuševskog, Stefana Mitrovića, Gorana Obradovića, Živka Gocića, Milana Laneta Jovanovića, Marka Nikolića, Dejana Joveljića, Dušana Tadića, Dejana Majstorovića, Duška Savanovića, Jovane Preković, Dušana Domovića Buluta, Nikole Lončara, a ovakav trend dovođenja velikih sportskih imena u Alesto epizodama sigurno će se nastaviti, a svi ljubitelji sporta, interesantnih pitanja i duhovitih odgovora nikako ne bi smeli da ih propuste.

Poslednja dva izdanja podcasta protekla su u sjajnim pričama naših zlatnih dana Ivane Vulete (devojački Španović) i Milice Mandić koje su zvezde svojih sportova na planetarnom nivou već dugi niz godina i koje će, gotovo sigurno, ostati u svetu sporta i nakon svojih profesionalnih karijera. Ako već niste, samo u Alesto podcastu, uz pomoć MerkurXtip-a, saznajte sve o ove dve gracije svetskog sporta jer su uvek pričale svojim rezultatima i dostignućima.

Za više intervjua koji se prepričavaju, pretplatite se na Alesto podkast YT kanal i uživajte u najzanimljivijim sportskim intervjuima na netu!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter