0
Domaći fudbal

Mirko Ivanic Crvena Zvezda - Mladost Lucani Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA SPREMILA PLAN ZA ZIMU: Posle Nove godine dolazi vezista sa Novog Zelanada, a potom još trojica igrača!

Objavljeno: 29.12.22 u 14:14

Glavni cilje ulazak u Ligu šampiona

Ono što znamo uoči kraja ove 2022. godine jeste da je Zvezda potpisala Lazara Nikolića iz Javora, koji će ojačati bok, kao i Uroša Spajića koji će biti stub odbrane.

Usled neuspeha u pronalsku drugog centarfora i promašaja kakvi su bili Dioni i Kulibali, crveno-beli su ostali samo na Aleksandru Pešiću, pa će jedan ciljeva biti dovesti špica.

VESTI O ZVEZDI:

I dok se iščekuje potpis devetke pojavila se informacija da će Zvezda nakon Nove godine dovesti Marka Stamenića iz Kopenhagena, koga je kao prioritet odredio direktor skauting službe Marko Marin.

Reč je momku rođenom 19. februara 2002. godine koji je kadetski reprezentativac Novog Zelanada, a afirmaciju je stekao u Kopenhagenu sa kojim je igrao Ligu šampiona.

Pored njega cilj Crvene zvezde za ovu zimu je da se dovedu još dvojica i trojica igrača, a jasno je da će jedan biti napadač, dok bi drugi mogao da bude bek.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter