0
Evroliga

head coach Ergin Ataman (L) and Vasilije Micic-Anadolu Efes Practice Final 4l -Euroleague 2021/22-Opening Press Conference Beograd, 18.05..2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

VASA MICIĆ IZNENADIO: „Ataman i ja jedva i da razgovaramo!“

Objavljeno: 29.12.22 u 17:14

Specifičan odnos.

Anadolu Efes je dvostruki uzastopni prvak Evrope. Jedan od najzaslužnijih, ako ne i najzaslužniji, za to jeste svakako srpski košarkaš Vasilije Micić koji od dolaska u Tursku igra fenomenalno.

Ove sezone ne ide sve baš najbolje za aktuelnog šampiona Evrolige, ali veliki kvalitet koji ima ova ekipa može i da im dopusti određene padove, s obzirom da je sigurno da će u jednom momentu „eksplodirati“.

Vasilije Micic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Vasa Micić pričao je o svom specifičnom odnosu sa trenerom, Erginom Atamanom. Poznato je da je turski trener prilično čudna ličnost, a srpski košarkaš je otkrio da sa njim jedva i komunicira.

Iskreno Ataman i ja jedva da razgovaramo. Već sam petu godinu u Istanbulu i izgradili smo odnos u kojem obojica znamo šta su nam cljeve. Potpuno sam posvećen uspehu kluba i Ataman to poštuje. – kaže Vasa.

Turski stručnjak, ima razumevanja za sve igrače.

Daje nam slobodu, jer zna da činimo sve da budemo uspešni. Ništa se ne menja u našem odnosu ni kada budu nešto lošije partije. Košarka se menja, postaje veoma brza, a Ataman se tome sjajno prilagodio. Zato zaslužuje veliko poštovanje. – zaključio je Micić.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter