0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

STEFAN LAZAREVIĆ: ‘Sa Kalinom smo se kokali i na treningu, spremni smo za mušku utakmicu!’

Objavljeno: 29.12.22 u 20:40

Težak zadatak očekuje ekipu Duška Ivanovića!

U okviru 16. kola Evrolige košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Barselone. Utakmica u hali ‘Aleksandar Nikolić’ na programu je od 19 časova, a interesovanje za ovaj duel govori da bi navijači crveno-belih napunili i tribine ‘Marakane’. 

Uoči utakmice sa španskim velikanom i jednim od glavnih favorita za osvajanje prestižnog takmičenja, oglasio se Zvezdin oportunista na terenu, Stefan Lazarević.

– U goste nam dolazi ekipa koja je pretendent na najviši plasman u Evorligi, sam njihov roster i ulaganja prethodnih sezona govore o njihovim ambicijama tako da mi imamo neki recept iz prošlih utakmica na domaćem terenu, ali i na gostujućem, kako treba da izgledamo i šta nam donosi pozitivan rezultat. Imali smo da se pripremimo nekoliko dana, tako da se nadam da ćemo to preneti na teren i da će nam to na kraju dati mogućnost da se borimo za neki pozitivan rezultat – rekao je Lazarević, koji će sutra imati priliku za duel sa saigračem iz prethodne sezone, Nikolom Kalinićem.

– Jedan od najboljih krila u Evropi, naš saigrač iz prošle sezone, dečko koga je pre svega jako poštujem… Da,biće jako nezgodno, znam ga od prošle godine, i na treninzima smo se mi kokali dobro. Verujem da je spreman i on, a i ja sam, za jednu dobru, mušku utakmicu – kazao je Lazarević za ‘Telegraf’.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter