0
Domaći fudbal

stadion Rajko Mitic total marakana Srbije Super Liga Crvena Zvezda - Napredak 14. Mart 2020. 14.3.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SRPSKI FUDBAL JE ZAVIJEN U CRNO: Preminuo nekadašnji igrač Crvene zvezde (FOTO)

Objavljeno: 29.12.22 u 12:13

Svoju slavu je stekao u Nišu

Jutros su nas pogodile veoma tužne vesti pošto je preminuo nekadašnji igrač Crvene zvezde i niškog Radničkog, Stevan Andrejević.

On je ovaj svet napustio u 73. godini života, a o njegovoj smrti javnost je obavestio Radnički iz Niša u kome je pokojni Andrejević stekao status legende.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Radnički Niš (@fkradnickinis)

Inače, rođeni Zaječarac je veliki deo svoje karijere proveo noseći dres čuvenog „Reala sa Nišave“, gde je igrao u dva mandata od 1971. do 1975. i potom od 1976. do 1980. godine.

U tom kratkom međuperiodu nosio je dres Crvene zvezde, ali ga je povreda ligamenata odmah po dolasku na „Marakanu“ sprečila da postane jedan od važnih igrača crveno-belih, pa se brzo vratio u Niš.

Nakon gotovo 10 godina na „Čairu“, karijeru je završio u rodnom Zaječaru, gde je od 1980. do 1982. igrao za lokalni Timok.

Andrejević je u Radničkom iz Niša bio kapiten, ali i funkcioner kluba po završetku karijere, gde je bio sekretar stručnog štaba i član upravnog odbora.

VESTI O ZVEZDI:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter