2
Evropske lige

Brazil's forward Neymar in action during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

SKANDAL MAJSTOR OPET U SVOM ELEMENTU: Nejmar namerno dobio crveni karton da bi otišao na žurku!

Objavljeno: 29.12.22 u 14:35

Brazilcu je ovo postalo tradicija

Već godinama se po kuloarima razvlači priča da se Nejmar Žunior redovno „povređuje“ da bi mogao da se provodi na žurkama.

Jednom prilikom se ispostavilo da je napustio klub da bi otišao na setrin rođendan, a nova teorija prevazile svaku granicu.

Naime, priča se o tome da je Nejmar juče protiv Strazbura namerno zaradio crveni karton da bi bio suspendovan za naredni meč i da bi mogao da ode na proslavu Nove godine.

Čitava situacija je veoma bizarna pošto je on u razmaku od par desetina sekundi zaradio dve opomene, prvo u 61. minutu kada je udario protivničkog igrača, a potom je veoma brzo zbog teatralnog pada zaradio drugi žuti karton.

Zbog toga neće moći da pomogne Pari Sen Žermenu na meču protiv Lensa koji je zakazan za 1. januar, a sve zbog toga da bi proslavu Nove godine prveo na jendoj žurci u Brazilu.

2
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter