0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda - Trabzonspor, Europa League, Liga Evrope, 27.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAMPDORIJA SE OPAMETILA: Zvezda dobila mnogo ozbiljniju ponudu za Aleksandra Dragovića!

Objavljeno: 29.12.22 u 15:15

Štoper bi stvarno mogao da napusti „Marakanu“

Sve veći pritisak se vrši na Crvenu zvezdu kada je reč o transferu Aleksandra Dragovića, koji bi već ove zim mogao da napusti Beograd.

Naime, juče je potvređeno da je srpski šampion odbio „smešnu“ ponudu Sampdorije od 500.000 evra za austrijskog štopera, ali izgleda da italijanski klub nema nameru da odustane od njega.

VESTI O ZVEZDI:

Posle te cifre koja je momentalno odbijena tim iz Đenove je doneo odluku da za Dragovića ovoga puta ponudi 1.000.000 evra, prenose italijanski mediji.

Pregovori će uprkos novoj cifri opet teško ići, pošto Miloš Milojević ozbiljno računa na štopera koji je postao stub odbrane i jedan od najvažnijih igrača u timu.

Već smo pisali o tome da je Sevilja zagrizla za Dragovića i ona je sigurno sposobna da pošalje unosniju ponudu, koju Zvezda neće moći da odbije.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter