0
ATP

Novak Djokovic, Stefanos, TsitsipasAstana Open, Kazakstan 9.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVAK PO POVRATKU U AUSTRALIJU: ‘Ne možete da zaboravite takve stvari, ostaju sa vama dok ste živi!’

Objavljeno: 29.12.22 u 11:22

Imaju burnu prošlost!

Nakon svega što se desilo prethodne godine, kada su australijske vlasti držale Novaka Djokovića ‘utakmičenog’, sada se situacija promenila. On je više nego dobrodošao, svi su izuzetno ljubazni, a evo šta je nakon svega imao da kaže.

‘Ne možete da zaboravite takve stvari, ostaju sa vama dok ste živi. Nikad tako nešto nisam doživeo i nadam se da više neću nikada. To ostaje sa vama, ali morate da krenete napred, da pričate kako se osećate u ovoj zemlji i kada igrate ovde.’ – rekao je Novak i potom dodao:

Novak Djokovic, Stefanos, TsitsipasAstana Open, Kazakstan 9.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Nadam se da će sve biti pozitivno, nije nešto što mogu da predvidim, daću sve od sebe da prikažem dobar tenis, kao i da ću izazvati pozitivne i lepe emocije kod ljudi. Nadam se da će se to desiti na mojim mečevima. Ovde sam samo dva dana, od ljudi na aerodromu, u hotelu, na terenima, svi su bili ljubazni, išli smo na večeru, za sada je sve sjajno.’  – zaključio je on.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter