0
Evroliga

Vladimir Lucic (R) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Bayern Munich at Aleksandar Nikolic Hall on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LUČIĆ SE VRAĆA KUĆI: ‘Ljubomoran sam jer nisam igrao u ekipi sa tolikim budžetom i bio u isto vreme u gradu koji volim!’

Objavljeno: 29.12.22 u 11:53

Vraća se u svoj grad! 

Ekipa Partizana će odmeriti snage sa minhenskim Bajernom u okviru Evrolige, a nekadašnji as ‘crno-belih’, Vladimir Lučić ponovo će zaigrati pred Grobarima. Kako i sam kaže, ljubomoran je što ovakve situacije nije bila u njegovo vreme, kada je on branio boje ekipe iz Humske ulice.

‘Iskreno sam malo i ljubomoran, jer nisam bio u mogućnosti da igram u ekipi sa tolikim budžetom i istovremeno budem u gradu u kojem sam rođen, odrastao, u klubu u kojem se osećam lepo. Finansijske stvari sam morao da tražim na drugom mestu. Pazi, Evroliga u ovakvom sistemu, plus javnost u Srbiji koja nije nimalo laka, ne dozvoljava da se tim pravi kao nekada. Na primer, da u ekipi budu dvojica stranaca i deset domaćih igrača. Jako je teško sada dovesti kvalitetnih domaćih igrača, a kamoli još mladih koji će biti u formi, strpljivi sa traženjem svoje uloge, koji mogu da se obavežu na rad u dužem periodu. Potpuno dva različita vremena, teško ih je uporediti.’ – rekao je Lučić za Mozzart sport.

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter