0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LESOR RASPAMETIO GROBARE POSLE POBEDE: Francuz uzeo megafon i poveo navijanje na srpskom! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.12.22 u 22:55

‘Ajmo ruke, ruke, ruke’, pozvao je Matijas navijače da zajednu zapevaju.

Košarkaši Partizana ostvarili su treći uzastopni trijumf u najkvalitetnijem takmičenju na Starom kontinentu. Nakon Anadolu Efesa i Fenerbahčea, večeras je u ‘Štark Areni’ savladan nemački Bajern Minhen. Izabranici Željka Obradovića slavili su sa 83:77 (19:14, 22:15, 18:20, 24:28).

FOTO: STARSPORT

Od prve sekunde meča Partizan je kontrolisao rezultat, a Bajern nije uspeo da dođe do vođstva za 40 minuta igre. Većinom rutinski, na momente uz manje poteškoće, došli su crno-beli do sedme ovosezonske pobede u elitnom takmičenju.

Fantastičnu utakmicu odigrao je francuski centar, Matijas Lesor, koji je meč završio sa učinkom od 16 postignutih poena, 11 skokova i jednom asistencijom.

Po završetku utakmice Lesor je otišao među navijače crno-belih, uzeo je megafon i zatim poveo navijanje. Francuz je izazvao erupciju oduševljenja među vatrenim pristalicama. Pogledajte kako je to izgledalo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

72
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter