1
Fudbal

FOTO: HotSport

AMERIKANCU SE SMEJE CELA PLANETA: Hoće da uveća gol, kao i da fudbal preuzme pravilo iz hokeja!

Objavljeno: 29.12.22 u 15:35

Njegovi predlozi su urnebesni

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država, Aleksi Lalas, glavna je tema društvenih mreža.

Naime, poznati igrač je predložio izmena pravila fudbalu, što ne bi bilo ništa čudno da njegove ideje nisu „previše“ inovativne.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Jasno je da fudbal teži nekoj vrsti unapređenja iz godine u godinu, ali Lalas ima predloge koji bi iz korena promenili igru i to na više načina.

Na primer on predlaže da bi trebalo da se uveća okvir gola, kao i da se pogodak izvan kaznenog prostora vrednuje kao dva gola.

On ostavlja mogućnost igračima da biraju da li će aut izvesti nogom ili rukom, a pored toga uvodi jedno pravilo iz hokeja.

Igrači bi se kažnjavali za prekrašaje odlaskom u „penalty box“ baš kao što je to slučaj u hokeju na ledu. Još bizarnije je da se ofsajd važi samo u poslednjih 32 metara terena.

3
1

1 Komentara

  1. Pa nije ESPN NLF sport. Rukometna pravila su posebno teška Semjuel L. Džekson je tražio da mu ih neko objasni. Ovaj bivši reprezentativac je bio pri sebi onda kada je pokojni Milutin Šoškić bio trener golamana u tamošnjoj nacionalnoj selekciji. Danas se bavi „inovacijama“… Hoćete televizičnost? Poslušajte Van Bastena, ukinite ofsajd, biće golova više nego u rukometu. I fudbalska igra će krenuti napred.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter