0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VELIKI POVRATAK NA ‘KROV’: Voždovac jači za nekadašnjeg defanzivca Zvezde i Dinamo Zagreba!

Objavljeno: 28.12.22 u 21:20

Klub iz Zaplanjske nastavio sa pojačanjima!

Damjan Daničić novi je igrač fudbalskog kluba Voždovac, a saradnja je dogovorena na period od dve i po godine.

Defanzivac rođen 2000. godine u redove Zmajeva dolazi iz azerbejdžanskog Sumgaita, gde je proveo prvi deo tekuće sezone.

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske, gospodin Bojan Leontijević, govorio je na predstavljanju novog pojačanja.

-S obzirom da je Stefanu Hajdinu istekao ugovor bio nam je neophodan još jedan igrač da pojača konkurenciju na poziciji levog beka. Sa Damjanovim igračkim i ljudskim kvalitetima smo upoznati veoma dobro, imajući u vidu da je ranije već bio deo našeg kluba, a to će sve sada olakšati njegovu adaptaciju – rekao je gospodin Leontijević i dodao:

-Ovim transferom ispoštovali smo koncept koji smo zacrtali za ovaj prelazni rok. Iako se radi o momku koji ima 22 godine, iza njega je solidno iskustvo igranja u inostranstvu, i uvereni smo da će uspeti da ispuni sve zahteve koji budu pred njim.

Daničić nije krio zadovoljstvo zbog povratka u klub iz Zaplanjske.

-Osećam se fantastično. Bio sam ovde pre tri godine kada sam i debitovao u seniorskom fudbalu. Tada se nisam puno zadržao, ali se nadam da ću sada ostati duže. Trudiću se da u svakoj utakmici dam svoj maksimum, kako bih na najbolji mogući način doprineo timu –  izjavio je novi fudbaler kluba iz Braće Jerković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter