0
Atletika

FOTO: Starsport

‘UVEK VIŠE!’ BEOGRAD JE SPREMAN ZA SPEKTAKL: Počela prijava za najbrojniju sportsku manifestaciju u Srbiji!

Objavljeno: 28.12.22 u 20:20

Prilika da se trkačka sezona započne baš u srpskoj prestonici!

Od srede, 28. decembra, putem sajta Beogradskog maratona www.bgdmarathon.org su moguće prijave za 36. Beogradski maraton, manifestaciju kojom većina maratonaca započinje svoju trkačku sezonu, nakon zimskih priprema.

Najbrojnija sportska manifestacija u našoj zemlji zakazana je za nedelju, 23. april 2023. godine. Promotivna cena kotizacije za učešće na 36. Beogradskom maratonu važiće do 15. februara 2023. godine u iznosu od 2990 dinara (25 EUR za strane državljane). U startnom paketu, svakog učesnika očekuje startni broj sa čipom, funkcionalna majica, medalja na cilju, okrepa na stazi, zdravstveno obezbeđenje na stazi i u cilju, garderoba, online rezultati i diploma.

Prijavite se ili poklonite učešće i obradujte nekoga do koga vam je stalo i koga želite da motivišete da postavi ciljeve visoko u Novoj godini. Bilo da je vaš izbor da se oprobate na trci od 10km, da istrčite polumaraton – 21 km ili pak planirate da podignete lestvicu i pripremite se za maraton – 42 km, sada je pravi trenutak da se prijavite i obezbedite sebi učešće po promotivnoj ceni, na spektakularnom početku trkačke sezone.

-U skladu sa našim sloganom „Uvek više!“ tim Beogradskog maratona očekuje da svake godine budemo sve brojniji, da svi zajedno obaramo rekorde, ali i da navijanje naših Beograđana bude nešto o čemu će svi pričati danima posle maratona. SAVE THE DATE! – navodi se na zvaničnom sajtu kultne manifestacije.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter