0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ŠPANSKI VELIKAN STAO U RED ZA ZVEZDINOG ŠTOPERA: Legendarni stručnjak lično želi Dragovića u svom timu! (FOTO)

Objavljeno: 28.12.22 u 20:50

Ostanak austrijskog reprezentativca na ‘Marakani’ sada zvuči kao nemoguća misija!

U proteklih mesec dana konstantno se govori o potencijalnom transferu Aleksandra Dragovića u italijansku Sampdoriju. Dejan Stanković bi ponovo voleo da sarađuje sa iskusnim defanzivcem i njega vidi kao idealnu opciju za štopersku poziciju, u nameri da njegova ekipa izbori opstanak u eliti.

Ponuda koja je stigla u Beograd izgleda gotovo sramno, pa je srpski šampion kao odgovor momentalno uputio jedno veliko ‘NE’.

Želi uprava kluba iz Ljutice Bogdana gotovo po svaku cenu da sačuva austrijskog reprezentativca u svojim redovima, ali to zvuči kao sve teži zadatak, gotovo podudaran nemogućoj misiji.

Prema pisanju španskog portala ‘Relevo’, Sevilja je ozbiljno zagrizla da svoju odbrambenu liniju ojača dovođenjem Zvezdine uzdanice. Isti izvor navodi da trener ekipe sa stadiona ‘Ramos Sančez Pishuan’, Horhe Sampaoli, lično želi Dragovića u svom timu. Sevilja je navodno već započela pregovore sa crveno-belima.

Crvena zvezda ima nameru da sačuva Aleksandra barem do kraja sezone, a Austrijancu srpskog porekla ugovor sa klubom ističe na leto 2024. godine.

Pitanje je koliko dugo Zvezda može da parira ponudama evropskih velikana, dok je i sam Dragović izrazio želju da se ponovo oproba u nekoj od najjačih liga na planeti, što LaLiga svakako jeste.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter