1
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Argentina

ŠAMPION SVETA U ENGLESKOJ: Čelsi spremio pravo malo bogatstvo za mladog Argentinca!

Objavljeno: 28.12.22 u 17:51

Izgleda da je Premijer liga njegova sledeća stanica

Kako javljaju britanski mediji, Enco Fernandez bi karijeru mogao da nastavi u najjačoj ligi sveta braneći boje londonskog Čelsija.

U prethodnih par nedelja se kalkulisao oko toga gde bi najbolji mladi igrač Mundijala u Kataru mogao da nastavi karijeru, pa se pričao o Liverpulu i Mančester junajtedu, ali nove okolnosti govore da do takvog aranžmana neće doći.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Naime, Liverpul je u međuvremenu već doveo Kodija Gakpa iz PSV-a, dok „crveni đavoli“ nemaju plan da troše neki veći novac tokom zimskog prelaznog roka.

Benfika za Fernandeza traži minimum 120 miliona evra, a Čelsi je navodno spreman da za talentovanog Argentinca izdvoji neverovatnih 127 miliona evra čime bi oborio rekord postavljen transferom Romelua Lukaku koji je na „Stamford Bridž“ stigao za 110 miliona evra.

0
0

1 Komentara

  1. Decko je stvarno cudo od igraca, ne bi me iznenadilo da nasledi velikog Messija na tronu svetskog fudbala. Ima sve predispozicije za to,gotovo je neverovatan,a izuzetno mlad. Celzi je namirisao suvi dijamant koji je iako jos potpuno neibrusen, zasijao svim sjajem i to gde, na SP!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter