0
Domaći fudbal

Vladan Milojevic Superliga Srbije, Vozdovac - Proleter Belgrade, Serbia 10.4.2021. April 10. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MILOJEVIĆ POSETIO STADION GRAFIČARA I ODUŠEVIO SE: „Biće jedan od najlepših u Srbiji“! (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.22 u 14:21

Došao je posle dužeg vremena.

Nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević, iskoristio je slobodno vreme u Beogradu da poseti Grafičar, koji gradi svoj novi stadion na Senjaku. Milojević je istakao da je prijatno iznenađen, kao i da će novi stadion biti jedan od najlepših u Srbiji.

– Nalazim se posle dužeg vremena na stadionu Grafičara na Senjaku, pošto sam došao kod mojih prijatelja. Malo je reći da sam prijatno iznenađen izdanjem velelepnog stadiona, koji je u završnoj fazi pred otvaranje. Mislim da su ovakvi stadioni potrebni, ubeđen sam da će biti jedan od najlepših stadiona u Srbiji – počeo je Milojević i dodao:

– Toliko sam iznenađen da nisam mogao da verujem da sa ovoliko entuzijazma i ljubavi može da se napravi ovakav jedan stadion. Poželeo bih RFK Grafičar da ostvari sve svoje ambicije u tekućoj sezoni, da ljudi u njemu nastave sa ovakvim ambicijama i ređaju uspehe i ubuduće.

Bivši strateg srpskog šampiona, trenutno predvodi kiparski Apoel iz Nikozije, Nakon Crvene zvezde, Milojević je sedeo na klupi Al Ahlija, AEK-a i Al Itifaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter