0
Fudbal

FOTO: Instagram/emiliafferrero/ Screenshot

KAO I OBIČNO – LUDA ARGENTINSKA PRIČA: Čak 20.000 navijača potpisalo peticiju da njihov reprezentativac raskine sa devojkom!

Objavljeno: 28.12.22 u 21:35

Poznat je razlog krajnje neobične akcije!

Fudbalska reprezentacija Argentine osvojila je treće Svetsko prvenstvo u svojoj bogatoj istoriji. U velikom finalu Mundijala u Kataru Argentinci su nakon boljeg izvođenja penala savladali Francusku. Lionel Mesi je podigao jedini trofej koji mu je nedostajao u blistavoj karijeri i tako ušao u legendu.

Osim slavne ’10’ plavo-belih, istakao se i mladi napadač Mančester Sitija, Hulijan Alvarez. Brzonogi golgeter je ostavio fantastičan utisak u Kataru, jer je u četiri navrata zatresao protivničku mrežu.

Pružili su navijači Alvarezu veliku ljubav zbog svega prikazanog i pruženog za nacionalni tim, ali su sebi dali za pravo da mu se umešaju u privatan život. Naime, navijači su razočarani zbog ponašanje njegove izabranice Emilije Ferero. 

Alvarezova devojka je jednom prilikom zabranili grupi dece da uzme autogram od svog idola i dopustila je samo jednu zajedničku fotografiju. Ovakav gest je razbesneo javnost, a za jako kratko vreme pokrenuta je peticija koja već sada broji preko 20 hiljada potpisnika.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели María Emilia (@emiliafferrero)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter