0
Košarka

FOTO: STARSPORT

JOKIĆ I DONĆIĆ U JEDNOM TIMU? Poznati novinar raspametio navijače jednog, a razočarao pristalice drugog kluba!

Objavljeno: 28.12.22 u 17:27

Iz sezone u sezonu se priča o ovoj ideji

Bez ikakve dileme Nikola Jokić i Luka Dončić su u TOP 3 najbolja košarkaša na planeti i ono što je bitno navesti jeste da obojica dolaze sa prostora bivše Jugoslavije.

Nikola ima već dve MVP nagrade i ove sezone kao da juri prema istorijskoj trećoj, dok ga Luka prati sve više u stopu i samo je pitanje kada će on biti najkorisniji igrač lige.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Upravo zato što pričaju istim jezikom i vole da provode vreme zajedno mnogi navijači vole da mašataju o tome da srpsko-slovenački dvojac u jednom momentu zaigra zajedno na parketu.

Navijači Dalasa veoma često ističu to da bi Jokić trebalo da dođe u Dalas i da zaigra sa Dončićem, ali ih dobro obavešteni ESPN-ov novinar Tim Mekmahon upozorava.

Pa, postoji samo jedan razlog zašto ću ovo reći, jer sam video da su se navijači Maveriksa ponadali. ‘On i Luka su drugari, Jokić će doći…’ Na njihovom mestu bih se više brinuo da stvari ne odu na drugu stranu – napisao je Mekmahon.

I ove perspektive ipak realno teško je očekivati da ćemo uskoro videti ovaj tandem na parketu, ali ko zna šta nam donosi budućnost.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter