0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

GREJAO KLUPU OHIJU, A SADA POTPISAO ZA ČELSI: Plavci iz Londona jači za ‘novog Drogbu’! (FOTO)

Objavljeno: 28.12.22 u 22:20

Kapitalno pojačanje na ‘Stamford Bridžu’!

Dvostruki evropski šampion, Čelsi, već određeno vreme kuburi sa napadačima. Armando Broja je završio sezonu zbog teške povrede na pripremnoj utakmici protiv Aston Vile, a Kai Haverc i Pjer Emerik Obamejang igraju daleko ispod očekivanja.

Trenutna situacija naterala je upravu i stručni štab tima iz Londona na dovođenje klasičnog golgetera.

Strelica pretrage je zaustavljena na imenu David Datro Fofana. Reč je o doskorašnjem asu norveškog Moldea. Momak iz Obale Slonovače, koji ima samo 20 godina, okarakterisan je kao novi Didije Drogba u brojnim svetskim medijima. Čelsi nije objavio detaljne podatke o transferu, ali pouzdani izvori tvrde da je reč o obeštećenju od 12 miliona evra.

Fofana je u Molde stigao 2021. godine, ali nije imao priliku da se dokaže na startu te epizode. Zanimljivo je da je mladi napadač bio rezervna opcija za Ohija Omojiuanfa, kasnije fudbalera Crvene zvezde, koji je tu sezonu završio sa fantastičnih 27 pogodaka.

Sjajan učinak Ohija je doveo u Beograd, a Fofani je njegov transfer omogućio da pokaže raskošni talenatat. Briljirao je mladi as sa 21 pogotkom i sedam asistencija, što je učinak koji nije promakao skautima Čelsija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter