0
Evroliga

FOTO: Screenshot

EVROLIGA SE PRISETILA ČUVENOG MEČA ZVEZDE I BARSELONE: Ante Tomić je mislio da himna i dalje traje! (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.22 u 15:58

I dalje se priča o toj reakciji.

Poslednju utakmicu u 2022. godini košarkaši Crvene zvezde odigraće protiv Barselone, u četvrtak, u 16. kolu Evrolige. Karte za ovaj susret, odavno su rasprodate, a nema sumnje da ćemo prisustvovati još jednoj sjajnoj atmosferi u dvorani Aleksandar Nikolić.

U susret ovoj utakmici, Evroliga se na svom zvaničnom profilu podsetila čuvenog gostovanja Barselone, kada je pri intoniranju himne tog takmičenja, Ante Tomić ostao zaleđen. Naime, od glasnog navijanja, on nije čuo da je himna završena, pa je malo zakasnio pri pozdravu sa ostalim akterima meča.

Bila je to loša sezona za španski klub, a kada su se sveli računi, Barselona je završila ispod Crvene zvezde na tabeli. Sada je situacija znatno drugačija, Barselona je jedan od najboljih timova Evrolige, ali i crveno-beli igraju odlično od dolaska Duška Ivanovića na klupu, pa se sigurno očekuje neizvesna utakmica.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter