1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVO KADA ĆE SE ZNATI DA LI KAMPACO IGRA PROTIV BARSELONE: Crveno-beli čekaju i nadaju se!

Objavljeno: 28.12.22 u 13:44

Ulaznice su odavno rasprodate.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Barselonu u 16. kolu Evrolige, a taj susret odigraće se u petak od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić. Navijači su izrazili neverovatno interesovanje, pa su karte rasprodate čak nedelju dana pre utakmice.

Na sve ovo, doprineo je i dolazak Fakunda Kampaca, jednog od najboljih plejmejkera u Evropi, ali je ipak, njegov nastup na ovoj utakmici pod velikim znakom pitanja. Naime, argentinski plejmejker, debitovao je proteklog vikenda na susretu sa čačanskim Borcem, ali je propustio utakmicu Evrolige u Pireju, koju su crveno-beli igrali protiv Olimpijakosa.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDII:

Njegov status za susret sa Barselonom, trebao bi da bude poznat do 18 časova, kada je rok za registraciju igrača za 16. kolo Evrolige.

Podsećamo, Zvezda ima zabranu Evrolige, pa trenutno nije u mogućnosti da registruje Kampaca, što može da se promeni u svakom trenutku. Problem je papirološke prirode, a čeka se na odobrenje najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi.

45
5

1 Komentara

  1. Ovo nije slucajno i Covic bi trebalo da zna ko je dobio vajld kartu da igra euroligu i kome je Obradovic bio trener u Panatenaikosu kada su osvojili dve eurolige.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter