2
Evroliga

Kosarka Basketball ABA season 2019-2020 Crvena Zvezda v Partizan Ognjen Jaramaz and Head coach Andrea Trinchieri Beograd, 03.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DA LI ĆE GROBARI APLAUZOM DOČEKATI TRINKIJERIJA: Vodi se polemika na društvenim mrežama! (TVITOVI)

Objavljeno: 28.12.22 u 15:42

Većina navijača želi aplauz za bivše crno-bele.

Košarkaši Partizana dočekaće ekipu Bajerna u četvrtak od 20.30 u 16. kolu Evrolige. Biće to povratak Ognjena Jaramaza, Korija Voldena i Andree Trinkijerija u punu Štark arenu, dok će ovaj susret propustiti kapiten Vladimir Lučić zbog povrede.

Na društvenim mrežama, vodi se diskusija oko toga, da li će navijači dočekati nekadašnjeg trenera aplauzima ili zvižducima. Deluje da je većina na strani srdačnog dočeka, dok ima i onih koji misle drugačije.

– Igramo protiv jednog od kultnih klubova u Evroligi. Hala će biti puna i dobro znam kako navijači Partizana mogu da poguraju svoje igrače. Nažalost, opet će nam nedostajati nekoliko važnih igrača, ali to ne može da bude opravdanje, jer igramo u košarkaškoj „Skali“ i želimo samo da damo sve od sebe. Ne možemo da očekujemo savršenu igru, ali naš cilj je da damo svoj maksimum – rekao je Trinkijeri pred ovu utakmicu.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

2 Komentara

  1. Vazno je stvarati ambijent stabilne ekipe kojom dominiraju sigurnost igre i jaka koncentracija.. Bilo bi lepo da dobijemo Bavarce… Dobro je da mladi primetno napredujeu.. Nadam se da me veceras nece demantovati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prema meni dostupnim informacijama i nekim insinuacijama, Predgradje ozbiljno zagrizlo da dovede Lesora… Treba se setiti slucaja „GAGIC“.. Sto se Bajerna tice svima aplauzi, sem Voldena.. Aplauz i za Ostoju, jer da njega nije bilo bili bismo kao OKK Beograd.

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter