0
Evroliga

Luka Mitrovic Evroliga, Olimpijakos - Crvena Zvezda, 22.12.2022. foto: STARSPORT

MITROVIĆ OTKRIO DA LI SE ČUO SA KALINIĆEM: „Barselona je tim sastavljen da napadne sam vrh Evrolige!“

Objavljeno: 27.12.22 u 13:50

Zadovoljan je košarkaš Zvezde.

Sezona Crvene zvezde preokrenula se dolaskom Duška Ivanovića na klupu. Crveno-beli su zaigrali sa mnogo više samopouzdanja i sada, pojačani Fakundom Kampacom, žele da naprave iskorak i u Evroligi.

Prvotimac Zvezde, Luka Mitrović, smatra da je uvek lepo kada se pobeđuje, ali da on i saigrači stoje čvrsto na zemlji.

Uvek je lepo kad se pobeđuje, u neku ruku euforija u javnosti i među navijačima je opravdana, a kod nas je poprilično smireno i trudimo se da ostanemo na zemlji. Razmišljamo samo o narednom danu, treningu, protivniku, ali da nam prija sve ovo – prija. Uvek je lepo kad se pobeđuje, između ostalog zbog toga i treniramo i zbog toga smo se okupili tamo negde u avgustu, zasad je sve potaman. – istakao je centar Zvezde.

Luka Mitrovic Evroliga, Olimpijakos – Crvena Zvezda, 22.12.2022. foto: STARSPORT

Karte za utakmicu protiv Barselone planule su za sat vremena, što je rekord.

Barselona samo kao ime privlači dosta pažnje, a da ne govorimo o njihovom igračkom kadru i kvalitetu koji posuduju, prethodnih par sezona, naročita ove, možda je ovo i njihov najbolji sastav u prethodnom peripodu. To je tim koji je sastavljen da pretenduje na vrh Evrolige i sigurno će tamo i biti. Uvek je zadovoljstvo igrati i odmeravati snage sa njima. – zaključio je Mitrović.

Takođe, otkrio je da se nije čuo sa Nikolom Kalinićem, ali da će se nakon utakmice svakako čuti.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter