0
Evropske lige

FOTO.: Twitter/@LFC

KLOP ODUŠEVLJEN GOLOM BAJČETIĆA: „Pakleno bezobrazan igrač – to su geni!“

Objavljeno: 27.12.22 u 09:45

Zadovoljan.

Fudbaleri Liverpula pobedili su juče Aston Vilu na Vila Parku – 3:1. Treći pogodak za Redse postigao je momak srpskih korena, Stefan Bajčetić, kome je ovo prvenac u dresu Liverpula.

Trener kluba sa Enfilda, Jirgen Klop, posebno je bio zadovoljan akcijom i završnicom kod trećeg pogotka.

Mnogo me raduje taj treći pogodak. Mnogo mi se svidelo kako je Darvin pobegao sa loptom, kako je Stefan potom pogodio. To je bila veoma hladnokrvna završnica. – priznao je nemački stručnjak.

Nastavi je da hvali Bajčetića trener Liverpula.

Pokazao je šta ume! Pakleno bezobrazan igrač. Stefan se ničega ne plaši. Samo igra fudbal, a to radi izuzetno dobro. Njegov otac je bio fudbaler, tako da su geni prisutni. Veliko je zadovoljstvo raditi sa tim momkom, kad ima jasnu predstavu šta želi. Uz taj stav ide i inteligencija u igri. Stefan je izuzetan talenat. Veoma je lukav, pristupa fudbalu na sjajan način. Njegov stav prema igri je izvanredan. – izjavio je Klop.

Takođe, stao je u odbranu Darvina Nunjeza kojeg mnogi kritikuju zbog velikog broja promašenih šansi.

Darvin je odigrao neverovatnu utakmicu. On će davati golove, nemam ni najmanju sumnju u to. On toliko toga donosi u našoj igri, mnogo više od golova, a oni će doći. Sve će biti u najboljem redu, samo neka on nastavi da igra ovako. – zaključio je Klop.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter